Την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο ΣΟΝΦ μία ολόκληρη τάξη του παρακείμενου 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας!

Τους μαθητές  συνόδευε η δασκάλα της τάξης κ. Ευγενία Κουτσούκου ενώ από μεριάς του ΣΟΝΦ το καλωσόρισμα, την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του συλλόγου και τη γνωριμία με το πνευματικό μας άθλημα ανέλαβε η Ντίνα Σερετάκη, υπεύθυνη για παιδικά τμήματα του συλλόγου.

2017 - Επίσκεψη 3ου Δημοτικού Σχολείου

Οι μικροί μας επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να έχουν μια ζωντανή και διασκεδαστική επαφή με το σκάκι, να ενημερωθούν για τις δραστηριότητες του συλλόγου και φυσικά να δοκιμάσουν τις πρώτες γνώσεις τους στη σκακιέρα. Όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό για να θυμούνται την επίσκεψη – σε εμάς πάντως θα μείνει αξέχαστη!

2017 - Επίσκεψη Μαθητών Δημοτικου΄Σχολείου

Ευχαριστούμε θερμά την κ Κουτσούκου και την διεύθυνση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Φιλαδέλφειας για την πολύ όμορφη  ιδέα τους και ευχόμαστε παρόμοιες πρωτοβουλίες να πολλαπλασιαστούν.

2017 12ο Σχολικο Πρωτάθλημα

Το επόμενο γεγονός στο σχολικό σκάκι της πόλης μας είναι φυσικά το 12ο Σχολικό Πρωτάθλημα του δήμου που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Απρίλη στους χώρους του 1ου Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας. Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλα τα παιδιά που θέλουν να παίξουν.